Fast anställning

Men nu var det allt ett tag sedan jag kikade in här. Det har verkligen varit fullt upp med jobb och när man inte varit där har jag tagit till vara på varje sekund med mina egna små godingar.
 
Och vilken vecka jag har haft! En av mina drömmar har äntligen gått i uppfyllelse. Satt på anställningsintervju i Måndags och i Onsdags gick jag hem storgråtandes ifrån jobbet. Så himla glad och allt bara släppte inom mig! Fick bästa beskedet då på eftermiddagen. Jag har fått fast anställning!!! På den förskola jag vill vara på allra allra mest. Äntligen efter alla år som vikarie och student! Och med det känns drömmen om husköp inte heller så långt borta längre. (:
 
Idag gjorde jag min sista arbetsdag för den här terminen. Klämdag så idag var det lite barn över hela huset. Bella och jag gick undan några timmar och tog ett rejält ryck inne i ateljén, storstädade och rensade bort hur mycket som helst. Välbehövligt må jag säga! Blev så fint när vi var klara. :) Nu väntar i alla fall hela 9 underbara veckor mammaledigt med mina små ögonstenar. Ska verkligen njuta till fullo av varenda sekund! Med vetskapen om att jag kommer komma tillbaka till alla härliga barn och kollegor på jobbet i Augusti igen. Lycka!
 
Trevlig helg på er allesammans. :)
 
 

RSS 2.0